Ismerd meg Önmagadat, az egyéniségedből kihozható legjobbat.   

Napjainkban a férfiak is elvárásokkal találják szemben magukat a megjelenésüket és viselkedésüket illetően. Ez nem csupán a nőket érinti. A férfiaktól elvárják, hogy stílusosak legyenek, legyen meg a charme-juk, egyéniségük, legyenek magabiztosak és jól ápoltak.

Azok az öltözetek, amelyeket a férfi visel, az a kép amit magáról kialakít és megmutat, előnyösek lehetnek számára az üzleti életben. Elősegíti, hogy nagyobb önbizalommal lépjen romantikus kapcsolatba, ezáltal magabiztosabbnak érzi magát. Ez a pozitív érzés segít neki tiszteletet is szerezni a társaitól, mind az üzleti, mind a magánéletben.

A klasszikus jólöltözöttség és ápoltság a modern XXI. században is üzenetet közvetít, viselőjének tartást, magabiztosságot, eleganciát biztosít.

A Stílus Coaching, azonban nem ‘Stílus klónozás’. A coaching szemlélet segítésével megadja a kliens számára, hogy önmaga lehessen, mindemellett váljon stílusossá és értse meg a megjelenésében rejlő lehetőségeket és erősségeket.

Miből áll a Stílus Coaching folyamata?


Kérdőívek a strukturált fejlődéshez
Célok beállítása és akciótervezés

Férfi személyiségtípus és a stílusa
Testalkatelemzés
Személyes stílus kialakítása
Ruhatár átvizsgálás
Személyes vásárlás
Tetőtől talpig ápolási tanácsadás

Önbizalom és testkép coaching
Testbeszéd “edzés”

Portréfotózás weblapra, önéletrajzhoz, online megjelenéshezAlapszabály, hogy mindig öltözködjön a életkorának megfelelően. A hitelesség és önazonosság itt is fontos.


Inspirációt bárhol tud gyűjteni. Járjon nyitott szemmel! Elemezze az Ön által fontosnak tartott emberek viselkedését, öltözködését. Ebből pedig azt alkalmazza, amit önazonosnak érez!


%d blogger ezt kedveli: