A Nő valódi ereje és ragyogása akkor mutatkozik meg, amikor a Nő megéli saját nőiességét és teljességét, határtalan és végtelen folyóként áradva. Életkortól és élethelyzettől függetlenül!

Minden Nő egyedi. Az fizikai adottságaival, a természetes színeivel, személyiségével, szenvedélyével, vágyaival és szakmai munkájával együtt egy egyéniség.

Stílusos újraindítást keresel? Most találtad meg!

Éld át a személyre szabott stílustanácsadást, amellyel újra megerősítheted Önmagadat, élethelyzetedben kialakíthatod a gardróbodat és könnyedén visszanyerheted egyedi stílusodat.

Ha úgy érzed, hogy:

  • Nem tudod, mit kell viselj, ezért újra és újra ugyanazt a típusú ruhát és színt ragadod meg, ettől unalmasak érzed a megjelenésedet
  • Több pénzt pazarolsz a vásárlás során, mint amennyiből kihozható egy működő ruhatár, mert még nem tudod, hogy olyan darabokat vegyél amiket jól tudsz egymással társítani
  • Életed éppen változásban van, átmeneti szakaszát éled, és azt akarod, hogy a ruhatárad ennek megfeleljen és ezt tükrözze
  • Sokszor pánikba esel, amikor egy társasági eseményre meghívást kapsz, mert nem tudod, mit kell viselni, vagy hol keresd az ehhez megfelelő ruhát
  • Szeretnél minden nap olyan ruhát viselni, ami kifejezi az egyéniségedet, a státuszodat, életszakaszodat és magabiztosnak érzed benne Magadat

A legjobb formádhoz vezető út

Akkor a Stílusstratégia és Coaching éppen a Te utad!
Nézzünk szembe a tényekkel, ahogyan kinézel, mindig a gondolataidban van, ám félreteszed a többi fontos – minden más – dolog közben, amivel éppen megbirkózol. Gondoskodsz a családról, folytatod a karrieredet, vállalkozásodat, az otthon tisztasága is a Te válladon van… hogyan tudsz időt találni arra, hogy jól is nézzél ki?

De tudod, ugyanúgy, mint én, hogy amikor jól nézel ki, amikor valóban kifejezed Önmagadat, azt hogy ki vagy, és amikor magabiztosan érzed Magad a saját bőrödben, akkor minden más élvezetesebb, és mindenki nyer!

A Stílusstratégia és coaching lehetőséget ad arra, hogy elgondolkozz az aktuális stílusodról, amit ezáltal szeretnél elérni, amit szeretnél életre kelteni. Közösen meghatározzuk a legjobb utat a továbblépésedhez és együttműködünk, hogy telve legyél inspirációval, ismeretekkel és a stílushoz kapcsolódó tudással. Tarts velem!

Egyéni Szín, Stílus és Testalkatelemzés

Életvezetési tanácsadás, önbizalom fejlesztés

Fontosnak tartom az önismeret szerepét az emberek vonzerejének belső és külső egyensúlyában. Ha megtanulod elfogadni és szeretni magadat, adottságaidat, akkor a lelked is szépül, pozitív kisugárzásod lesz. Az önmagára talált ember karakteres, stílusos. Magukra vonják a figyelmet, sugárzik belső szépségük, tudatában vannak annak a ténynek, hogy a szépség nem egyenlő a tökéletességgel. Éppen ezért nemcsak a külső megjelenést szépítjük, hanem helyrehozzuk az önbizalmad és magabiztosságod.

A testalkat elemzésével kezdem, majd meghatározom, hogy milyen színek élénkítik és keltik életre az arcszínedet, a hajat és a szemszínt, végül felfedezem veled a saját személyes stílusodat a preferenciáid alapján.

A tudás megszerzésével világossá válik majd számodra, hogy milyen hatalmas ereje van annak, ha a megfelelő színt és stílust viseled.  Imádni fogod a magabiztosság érzését és ettől kezdve tudatosan alakítod majd, formálod a helyes választásokkal a ruhásszekrényed tartalmát!

%d blogger ezt szereti: