A nők többsége használ valamennyi sminket, vagy azért, mert szeretné kisebb szépséghibáit elfedni, vagy azért, mert napjainkra bizonyos fokú szociális elvárássá vált annak használata. Egy dolgot azonban anélkül is tudhatunk, hogy komolyabban beleásnánk magunkat a témába. A magukat gyakran sminkelő nők mindenkiből más benyomást váltanak ki – de mindenkiből kiváltanak valamilyen benyomást a smink miatt.

Egy izgalmas új kutatás látott napvilágot nemrég, mely pontosan ezeket a folyamatokat helyezte vizsgálódásai középpontjába. Mint kiderült, a férfiak bizonyos fokú tekintélyt és rangot látnak azokban a nőkben, akik napi szinten használnak sminktermékeket. A nők ezzel szemben a dominancia jeleként látják, ha valaki sminket visel!

A smink fontos eszköz a mindennapi szépségápolásban. A szemhéjaktól kezdve a rúzsokig és az pirosítókig – számos sminkkészlet segít abban, hogy jobban érezzük magunkat. A smink segítségével javítjuk vagy megváltoztatjuk a megjelenésünket, elrejtjük a tökéletlenségeinket és magabiztosabbá válunk. Én megtanítom, hogy jól használd. Pont ahogyan Neked kell.

Sminktanácsadás

Minden alkalommal megnézem és figyelembe veszem a színtípusodat, hiszen harmonikus megjelenést azáltal érjük el, ha a saját színeinknek megfelelő sminkpalettát használunk. Hasonlót – a hasonlóval. Megismered a bőrödhöz illő árnyalatot, textúrát – hiszen a korunk meghatározza, hogy milyen terméket érdemes választani – mely nem nehezíti el a smink hatását.

Sminkoktatás

Az oktatás keretében személyre szabottan elsajátíthatod, hogy hogyan lehet elkészítened a sminkedet nap, mint nap. Érezni fogod, ahogyan egyre magabiztosabb leszel, sminked tökéletesedik és a termékek vásárlásakor már azt is tudni fogod, hogy mi számodra a legmegfelelőbb színű. állagú, márkájú sminktermék! Ajánlom minden Nőnek aki szeretne élni a smink minden lehetőségével! Tiniknek, fiataloknak és érett hölgyeknek, kismamáknak és üzletasszonyoknak egyaránt! Cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt! Jelentkezz az egyéni vagy kiscsoportos sminkoktatásra és smink tanácsadásra és hívd el barátnőidet vagy kolléganőidet is!

Sminkelés alkalomra, fotózáshoz

Egy jó fotó igazi önbizalom tuning. A fotón a smink kiemeli az arcod előnyös tulajdonságait, szemedet ragyogóvá, bőröd hamvassá teszi. Minden fotózásra készült smink illeszkedik a fotózás témájához, ezért alkalmas céges, agyéni vagy alkalmi megjelenésre is. Profi fotók, profin elkészített új külsőddel a szalonban! Akár ajándékutalvány formájában is! 

  • portré fotózás,
  • tablófotózás,
  • céges fotózás,
  • családi és kismama fotózás,
  • portfólió készítése és összeállítása,
  • jegyes fotózás,Sminkes munkáim

%d blogger ezt szereti: