Ki profitál a Stílus Coachingból:

Vezetők, akik készek arra, hogy a ruhatáruk tükrözze a munka világában betöltött vezetői szerepüket.

Cégtulajdonosok, vállalkozók, akik megjelenésükkel is szeretnék kifejezni saját üzletükben vállalt vezetői modellt.

Akiket nemrégiben előléptettek, vagy új pozícióba helyeztek, esetleg most kezdik vagy most térnek vissza a munka világába és öltözéküket ehhez az új úthoz szeretnék igazítani, ezzel is tükrözve az azonosulást.


A személyes stílus egy olyan nyelv, amelyen keresztül kifejezheted magad, hogy ki vagy. Stílusos az, akiből árad a magabiztosság, tudja, hogy milyen képet akar kialakítani önmagáról saját magának és másoknak is.

Az emlékezetes stílushoz önismeret és önkritika, ezen belül életkorunk, adottságunk és testalkatunk elfogása kell.

Nem teljes, ha “csak” szakmailag törekszel arra, hogy a legjobbak közé tartozz: nyitnod kell a világ felé, még ha csak a szűk környezetedben is, és nyomot kell hagynod benne. A személyes márka azonban nem egyenlő az önmenedzseléssel és önfényezéssel: valós képességekről (velünk született és tanult) és sajátságos megkülönböztető jegyekről szól. Arról, hogy a kompetenciát nem csupán céghez kapcsolódóan, hanem személyhez kötődően is meg kell mutatni.

A ruhák túlnőtték korábbi funkciójukat, amikor praktikus eszközként védték és melegítették a testet. Mára társadalmi markerré fejlődtek. Segítenek nekünk, hogy abban a fényben mutassuk meg magunkat, amilyenek szeretnénk lenni, bemutatva valós személyiségünket és társadalmi státuszunkat.

A személyes stílus az egész személyiséget átható életérzés, a legjobb valós énünk kifejezését támogatja.

Ettől magasabb szintre lépés pedig, amikor szakmai elhivatottságunk és a személyes stílusunk között kialakul a hiteles harmónia.

Mi a Stílus Coaching?

– Egyedülálló kombinációja a személyes stílus tanácsadásnak, személyes arculattervezésnek és a life coaching motivációs technikáknak
– A coaching folyamán a megjelenés szemszögéből megközelítve jobban megérted saját magadat, a céljaidat és vágyaidat
– Olyan megközelítés, amely veled együtt működik. Nem csupán a külső kép formálásáról szól, ami a tükörben látható, hanem a Te belső képedről, ahogyan látod Önmagadat
– Megtalálja számodra a megfelelő stílust, és kialakít egy olyan ruhatárat, ami megfelel a személyiségednek, a testalkatodnak és az életmódodnak

Hogyan épül fel a Stílus Coaching folyamata?

Az első konzultáció során először arról beszélgetünk, hogyan gondolkodsz Magadról, a Stílusodról, a Céljaidról, milyen területen dolgozol és mit szeretnél megjeleníteni. Minden beszélgetés bizalmas. A jó tervhez fontos megértenünk (igen, együtt), hogy mi okozta idáig a változás hiányát vagy miért nem volt tartós, és hogy mit szeretnél most kifejezni, és én ebben foglak támogatni és segíteni, hogy megtegyed a szükséges lépéseket.

Ezt követően akcióterv készül, egyeztetjük, hogy személy szerint Neked mire van szükséged és készítünk több tervet is, hogy eldönthesd, melyik területeket érintsük.
Ezután pedig nincs más hátra, mint nekivágni az élvezetes közös munkának, amely során hasznos tanácsokat is kap, személyre szabott ötletekkel és egy nagy adag bátorítással.

Elkezdődik a külsőd fejlesztése és az önbizalomnövelő – célorientált közös munka. Én vezetlek, Te pedig a saját válaszaidat és élményeidet fogod használni, hogy megéld azt az életet, amit szeretnél.

Egyéni stílustanácsadás: Felfedezzük és kifejlesztjük az egyéni, hiteles stílusodat. Ebbe beletartozik a testalkat és arcforma elemzése, a színpaletta beazonosítása és a személyes stílus elemzése.

Gardrób újratervezés: Professzionális gardrób összeállítás, átválogatás és racionalizálás.

Személyes vásárlás: Költségvetés tervezés, majd ez alapján célirányos vásárlás, mely során megtaláljuk azokat a ruhákat, amik kihangsúlyozzák a stílusodat, kiegészítik a már meglévő ruhatáradat és teljessé teszik a megjelenésedet.

Egyénre szabott coaching: A fejlődést szolgáló célok meghatározására és elérésére összpontosít. Eredményeként megerősödik önbizalom, magabiztossá válsz és le tudod küzdeni a hiedelmeket, amik akadályoznak.Elismeréseink

%d blogger ezt szereti: